top of page

Tarieven en Vergoeding

Craniosacraal Therapie

 

Een behandeling duurt gemiddeld een uur.

Per uur zijn de kosten € 80, per kwartier minder of extra scheelt het € 20.

Ik ben aangesloten bij de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen (VBAG). Daarom worden de behandelingen vergoed conform je aanvullend pakket van je zorgverzekeraar.

Je krijgt van mij een rekening, die je aan mij betaalt en daarna kunt declareren bij je verzekeraar.

 

Je kunt nakijken hoeveel je vergoed krijgt op https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/craniosacraal-therapie

 

 

Fysiotherapie

 

Ik heb contracten met alle zorgverzekeraars en daarom krijg je de behandeling vergoed conform de polisvoorwaarden van je aanvullend pakket. 

Als de aandoening waarvoor je fysiotherapie nodig hebt staat vermeld op de zgn. "chronische lijst" vergoedt de verzekeraar vanaf de 21e behandeling vanuit het basisverzekering (daarvoor geldt wel de eigen bijdrage).

 

Zwangerschapsaanbod

Bij afname van verschillende producten krijg je korting!

Omdat ik ben aangesloten bij de BCE (Beroepscoöperatie van Childbirth Educators) vergoeden sommige zorgverzekeraars de cursussen. Ga dit zelf even na bij je zorgverzekeraar.

Zwangerschapshaptonomie

 

De kosten zijn € 80 per keer (ca. een uur).

Bij het volgen van alle 6 de bijeenkomsten krijg je 1 les babymassage gratis.

De vergoeding verschilt per situatie.

Ik ben aangesloten bij de BCE, daarom vergoeden sommige verzekeraars dit als (zwangerschaps)cursus, vraag dat zelf even na bij je verzekeraar.

Je krijgt van mij een rekening, die je aan mij betaalt en daarna zelf kunt declareren bij je verzekeraar.

Ouderteam.nu

De cursus, die bestaat uit 4 groepsbijeenkomsten (2 voor en 2 na de bevalling) en 4 online modules, kost voor jullie samen € 395.

We proberen kleine groepen samen te stellen van 4-5 stellen met ongeveer dezelfde uitgerekende datum, dus vermeld deze bij je aanmelding.

(Baby)massagelessen

 

Het tarief voor individuele lessen is €40 per half uur. Omdat je onverdeelde aandacht krijgt heb je vaak minder lessen nodig dan in groepsverband en leer je alleen waar je behoefte aan hebt.

Als ik bij je thuis kom, kan het zijn dat er een toeslag bijkomt voor reistijd.

Als je voor babymassage zelf een groepje samenstelt met max. 3 baby's en hun ouder(s), kun je samen komen voor €80 per uur.

Doula

Het gemiddelde tarief voor een hele doulabegeleiding (voorbereidende gesprekken en oefeningen, vanaf 37 weken oproepbaar zijn, begeleiding tijdens de hele bevalling, nagesprek) is ca. € 800, maar omdat ieders situatie anders is, overleg ik graag met je over de mogelijkheden.

Algemene voorwaarden

 

  • Als je een afspraak wilt afzeggen, kun je dit tot 24 uur van te voren kosteloos doen. Bij niet of te laat annuleren kan ik de gereserveerde tijd in rekening brengen. Ik reken op je begrip hiervoor.

  • De behandel-/begeleidingstijd is inclusief tijd voor aan- en uitkleden en het maken van een nieuwe afspraak; als je een maximumtijd wilt aanhouden, geef dat dan aan het begin van de behandeling aan.

  • Je krijgt van mij een factuur, die je aan mij betaalt en daarna kunt declareren bij je verzekeraar Als je voor de behandelingen in Utrecht komt, kun je ter plekke pinnen..

  • Ik stuur de facturen via de beveilgde mailomgeving Zorgmail naar jouw mailadres; jij bent zelf verantwoordelijk voor de betaling ervan.

  • Fijn als je het bedrag van de facturen binnen 2 weken overmaakt op banknr. NL 02 ASNB 0942 9040 79 t.n.v. M.D. van Giezen te Houten o.v.v. het factuurnummer. Mocht het om de een of andere reden niet lukken om op tijd te betalen, neem dan even contact met me op.

  • Als je niet binnen die termijn hebt betaald, stuur ik je een herinnering. Het kan tenslotte gewoon aan je aandacht zijn ontsnapt. Je hebt dan weer een week de tijd om te reageren.

  • Als ik dan nog geen reactie van je heb gekregen, heb ik het recht de bijkomende kosten van de inning van dit bedrag bij je in rekening brengen; bovendien kan ik verdere behandelingen uitstellen totdat je de voorgaande rekeningen hebt betaald. Uiteraard hoop ik dat ik deze maatregelen niet hoef te nemen en dat we er op een prettiger manier uit kunnen komen, maar goede communicatie is daarvoor een belangrijke voorwaarde!

  • Als je niet instemt met deze voorwaarden, dien je dit vóór onze eerste afspraak kenbaar te maken; door op de eerste afspraak te komen stem je in met deze voorwaarden.

bottom of page