Praktijk "In Goede Handen"Tarieven en Vergoeding

Craniosacraal Therapie

 Een behandeling duurt gemiddeld een uur. Per uur zijn de kosten € 80, per kwartier minder of extra scheelt het € 20. Ik ben aangesloten bij de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen (VBAG). Daarom worden de behandelingen vergoed conform je aanvullend pakket van je zorgverzekeraar. Je krijgt van mij een rekening, die je aan mij betaalt en daarna kunt declareren bij je verzekeraar.

Je kunt nakijken hoeveel je vergoed krijgt op https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/craniosacraal-therapie

Fysiotherapie

Ik heb contracten met alle zorgverzekeraars en daarom krijg je de behandeling vergoed conform de polisvoorwaarden van je aanvullend pakket. Als de aandoening waarvoor je fysiotherapie nodig hebt staat vermeld op de zgn. “chronische lijst” vergoedt de verzekeraar vanaf de 21e behandeling vanuit het basisverzekering (daarvoor geldt wel de eigen bijdrage).

Zwangerschapsaanbod

Bij afname van verschillende producten krijg je korting! Omdat ik ben aangesloten bij de BCE (Beroepscoöperatie van Childbirth Educators) vergoeden sommige zorgverzekeraars de cursussen. Ga dit zelf even na bij je zorgverzekeraar.

Zwangerschapshaptonomie

De kosten zijn € 80 per keer (ca. een uur). Bij het volgen van alle 6 de bijeenkomsten krijg je 1 les babymassage gratis. De vergoeding verschilt per situatie. Ik ben aangesloten bij de BCE, daarom vergoeden sommige verzekeraars dit als (zwangerschaps)cursus, vraag dat zelf even na bij je verzekeraar. Je krijgt van mij een rekening, die je aan mij betaalt en daarna zelf kunt declareren bij je verzekeraar.

Ouderteam.nu

De cursus, die bestaat uit 4 groepsbijeenkomsten (2 voor en 2 na de bevalling) en 4 online modules, kost voor jullie samen € 395. We proberen kleine groepen samen te stellen van 4-5 stellen met ongeveer dezelfde uitgerekende datum, dus vermeld deze bij je aanmelding.

​(Baby)massagelessen

Het tarief voor individuele lessen is €40 per half uur. Omdat je onverdeelde aandacht krijgt heb je vaak minder lessen nodig dan in groepsverband en leer je alleen waar je behoefte aan hebt. Als ik bij je thuis kom, kan het zijn dat er een toeslag bijkomt voor reistijd. Als je voor babymassage zelf een groepje samenstelt met max. 3 baby’s en hun ouder(s), kun je samen komen voor €80 per uur.

Doula

Het gemiddelde tarief voor een hele doulabegeleiding (voorbereidende gesprekken en oefeningen, vanaf 37 weken oproepbaar zijn, begeleiding tijdens de hele bevalling, nagesprek) is ca. € 800, maar omdat ieders situatie anders is, overleg ik graag met je over de mogelijkheden.